szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kvassay híd mellett talált világháborús bomba hatástalanításának idején szünetel a vasúti közlekedés a szomszédos sínpályákon és az Összekötő vasúti hídon is

Ahogy korábban megírtuk, magyar honvédség tűzszerészei vasárnap este hatástalanítják a Kvassay híd melletti területen pénteken megtalált világháborús robbanótestet. A rendőrség a művelet idejére kiüríti és lezárja a városrészt egy meghatározott területen, amely érinti az Összekötő vasúti híd és a kunszentmiklósi vonal forgalmát.

A vonatközlekedés vasárnap kb. 19:30-tól várhatóan éjfélig szünetel Budapest-Kelenföld és Ferencváros, illetve Soroksári út és Ferencváros állomás között.

A vonatok ideiglenes fővárosi végállomásától a BKK járataival lehet tovább utazni, a kijelölt viszonylatokon a vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják.

Arról, hogy a korlátozás mely járatokat érinti a MÁV honlapján találhat részletes tájékoztatást.

Az illetékes kormányhivatal korábban azt közölte, hogy Vasárnap 18 óra 30 perckor lezárják a IX., a XI. és a XXI. kerület egy részét. Kiürítik a Rákóczi hidat, a Soroksári utat a Vágóhíd utcától, a Máriássy utat a Mester utcától, a Könyves Kálmán körutat a Mester utcától, a Kvassay Jenő utat a Gubacsi úttól a Hentes utcáig, a Weiss Manfréd utat a Védgát utcától, a Kopaszi-gátat és a Duna érintett szakaszát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ötödházzal vállal München Eb-rendezést

Ötödházzal vállal München Eb-rendezést

Még két napig lehet elküldeni az szja-s sms-eket a NAV-nak

Még két napig lehet elküldeni az szja-s sms-eket a NAV-nak

272 újabb áldozata van a járványnak, 1209-en vannak lélegezgetőgépen

272 újabb áldozata van a járványnak, 1209-en vannak lélegezgetőgépen