szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Navracsics Tibor, volt uniós biztos egy interjúban úgy értékelte, hogy Deutsch Tamás néppárti frakción belüli jogainak felfüggesztése csatavesztés a Fidesz számára.

Navracsics Tibor Fiala János Keljfel Jancsi! című műsorában kifejtette, hogy nem felel meg az ízlésének, ha az Európai Uniót a Szovjetunióhoz, német politikusokat az SS-hez vagy a Gestapóhoz hasonlítanak. A volt uniós biztos ezzel arra reagált, hogy Deutsch Tamás a csütörtök esti Egyenes beszédben a szankcionálása kapcsán megjegyezte: egy okos ember nem akkor sértődik meg, amikor megsértették, hanem amikor érdekében áll. Navracsics hozzátette, hogy a politikában persze mindent lehet, de mindennek van következménye is – írta az atv.hu.

A volt biztos úgy látja, hogy hogy Deutsch frakción belüli jogainak korlátozása a Fidesz számára csatavesztés.

Navracsics szerint németnek nagyon sértő olyat mondani, hogy úgy beszél, mint egy Gestapo-tiszt, az olyan, mint egy magyart nyilasozni. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy önmagában nem ettől indult meg az aláírásgyűjtés, abban benne van a Fidesz és a Néppárt között hosszú ideje fennálló konfliktus is.

Hangsúlyozta, hogy ezt a konfliktust rendezni kellene, mert politikailag nem jó. A felfüggesztés időleges, de nincs határidőhöz kötve, így sokkal nehezebb belőle kikeveredni, mint ahogy bele került az ember – írta a portál Navracsics szavai alapján.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oktatófilmen mutatja be a Semmelweis Egyetem, hogyan edzhetjük a légzőizmainkat otthon

Oktatófilmen mutatja be a Semmelweis Egyetem, hogyan edzhetjük a légzőizmainkat otthon

Bosszúból szivárogtathatták ki a Barátok közt befejezését

Bosszúból szivárogtathatták ki a Barátok közt befejezését

Komoly frissítést kaphat az Apple digitális asszisztense, a dadogást is megértheti

Komoly frissítést kaphat az Apple digitális asszisztense, a dadogást is megértheti