szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az országos tiszti főorvost a Pfizer-BioNTech vakcinájával oltották be.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Megkapta a koronavírus elleni védőoltást Müller Cecília is. Mint arról az MTI beszámol, az országos tiszti főorvos a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban kapta meg a vakcinát, amit Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese adott be.

Müller a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját kapta meg.

Az országos tiszti főorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóján mondta el, hogy szerdáig összesen 86 929 főt oltottak már be koronavírus ellen. Müller egészségügyi dolgozó, így az oltási terv szerint az elsők között kaphatja meg a védőoltást.

Súlyosan cukorbeteg, de még nincs 60? Hárommillióan vannak előrébb az oltási tervben

Elégedetten tekintett vissza a járványkezelésre Orbán Viktor, miközben Magyarország átlépte a lélektani határt: tízezer fölé emelkedett a koronavírus áldozatainak száma. Zavar nemcsak a múlt értékelésében, de az oltás megszervezésében is érezhető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A felvonóról kiabáltak le a síelőnek, hogy üldözi egy medve

A felvonóról kiabáltak le a síelőnek, hogy üldözi egy medve

Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i

Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel