szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mit akar és mit várhat a Fidesz a fiataloktól? Hatással lesz-e a magyar választásokra, hogy már Joe Biden az Egyesült Államok elnöke? És miből fogja lebonyolítani a nem túl jól eleresztett ellenzék az előválasztásokat? Bíró-Nagy András elemző a Fülkében.

Minél nehezebb helyzetbe kerülnek sokan a járványhelyzet miatti gazdasági válság okán, annál nehezebb lesz a Fidesznek biztosra mennie 2022-ben. A retorikában nem várható konszolidáció, sőt szintet léphet a kampány durvasága. A Fidesz ugyan nem engedte el végleg a fiatal szavazókat, de itt inkább kármentés zajlik, mert az egyetemek átalakítása és sok egyéb intézkedés sem felétlenül megnyerő a fiatalabb generációk számára. Bíró-Nagy Andrással, a Policy Solutions alapító-igazgatójával beszélgettünk a Fülkében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Világ

QAnon a Fülkében: összeesküvés-elméletek a hatalomért

Az amerikai elnök is vett már az agendájára témát tőlük, több republikánus politikus számára is hírforrásnak számítanak. A QAnon mozgalom politikai és társadalmi hatásairól beszélgettünk Krekó Péterrel és Török Bernáttal.

Windisch Judit Gazdaság

Fülke: Az unióban még mindig nem szoktak hozzá Orbán tárgyalási technikájához

A magyar kormányfő és a lengyel államfő továbbra is kitart az uniós költségvetés és az újjáépítési alap vétója mellett, ha nem választják le arról a jogállamisági kritériumot. Mi lehet a vita vége? Mi történik, ha nem lesz hét éves uniós költségvetés? Miért szokatlan Orbán Viktor tárgyalási technikája, és milyen lehet azt hallgatni, hogy Soros György pókként szövi hálóját? Erről beszéltünk a Fülkében Zalán Eszterrel, az Euobserver újságírójával, az Eurológus egyik alapítójával.

Csúnya visszaeséssel kezdte az évet a hazai lakáshitelezés

Csúnya visszaeséssel kezdte az évet a hazai lakáshitelezés

Ez a különleges pillangó egy elszáradt falevélnek álcázza magát

Ez a különleges pillangó egy elszáradt falevélnek álcázza magát

Oroszország rákapcsolódott az 5G-re: másodpercenként 1,5 Gbit a sebesség

Oroszország rákapcsolódott az 5G-re: másodpercenként 1,5 Gbit a sebesség