szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy hónapja már a Pesti Srácokon is közölték a helyreigazítást.

Tüntetéssorozat a túlóratörvény ellen
Évek óta nem látott tüntetési hullámot váltott ki a túlórák növelését célzó, rabszolgatörvényként is emlegetett jogszabály parlamenti elfogadása. Az ellenzék a parlamentben, a diákok az utcákon folytatták a tiltakozást, már-már a 2006-os zavargásokat idéző körülmények között.
Friss cikkek a témában

A sajtóhírekből és nyilatkozatokból tévesen vontam le azt a következtetést, hogy a 2018. decemberben tartott Kossuth téri tüntetést követően Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese azt hazudta, hogy a rendőrök megverték és eltörött a térdkalácsa, mivel Komjáthi Imre ilyet soha nem mondott

– olvasható az MTI Országos Sajtószolgálaton Huth Gergely helyreigazítása. A Pestisrácok.hu főszerkesztője a bíróság előtt vállalta, hogy helyreigazítást fog közzétenni, a Komjáthi Imrével kötött perbeli egyezség után.

A főszerkesztő az ECHO TV Sajtóklub című műsorában beszélt arról, hogy nem igaz, amit az MSZP állított a közleményében, hogy a rendőrök inzultálták, majd a földre teperték Komjáthi Imre MSZP-alelnököt a túlóratörvény elleni tüntetésen. Azt mondta, hogy Komjáthi mindenáron meg akarta veretni magát, szerinte ez derült ki a felvételeken:

A helyreigazítást a Pesti Srácok már közölte egészen pontosan egy hónapja, most azonban az MTI OS is közölte.

Annak idején az MSZP tiltakozott közleményben az ellen, hogy Komjáthit "a földre teperték a karhatalom emberei", mikor "megkísérelte a rendőri blokád alatt lévő Kossuth tér visszafoglalását", majd "a rendőrattak után térdsérüléssel kórházba szállították". A rendőrség nem sokkal később azt írta, hazudik az MSZP. Az incidensről készült egy videónk, azon látszik, mi történt pontosan:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

Tucatnyinál is több orosz hadihajó indult a Fekete-tengerre

Csak megszorítani tudták Hamiltont az időmérőn

Csak megszorítani tudták Hamiltont az időmérőn

Magyarországra is elhozta az iskolásoknak kitalált platformját a Facebook

Magyarországra is elhozta az iskolásoknak kitalált platformját a Facebook