szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A lapok mindegyike a KESMA vagy a Mediaworks alá tartozik a Media1 szerint. Czeglédy Csabáról állítottak valótlanságot.

Egyszerre közölt a KESMA és a Mediaworks 19 lapja helyreigazítást Czeglédy Csabáról – írja a Media1. Többek között a Vaol, a Baon, a Boon és a Kisalföld.hu tette közzé az alábbi szöveget:

2021. március 9. napján e felületünkön közzétett »Dobrev először hazudott, most pedig nagyon beteg« című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy dr. Czeglédy Csaba arra hivatkozva nem jelent meg a bíróság előtt, hogy elkapta a koronavírust. Ezzel szemben a valóság az, hogy dr. Czeglédy Csabát nem idézte tárgyalásra a bíróság, így azon megjelennie sem kellett.

Ahogy a Media1 felidézi, ezek a lapok előzőleg hamisan állították, hogy Dobrev Klára maszk nélkül indult országjárásra, és Czeglédy Csabával is találkozott, aki azért nem jelent meg a bíróságon, mert elkapta a koronavírust.

Azért megvan annak a különös bája, amikor a kormánypárti propagandasajtó vidéki nyúlványai (megyei napilapok) már önként...

Posted by Dr. Czeglédy Csaba on Wednesday, March 17, 2021

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!