szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 46 éves elhunytnál lágyéksérv műtétet és dongalábat tüntettek fel a kormányzati tájékoztató oldalon.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Vasárnapra elhunyt 211 koronavírus-fertőzött beteg, így a járvány kezdete óta 21 715 ember halt meg a vírus következtében Magyarországon.

Az elmúlt 24 órában egy 39 éves férfi volt a legfiatalabb áldozat a kormányzati tájékoztató oldal szerint, nála alapbetegségként magas vérnyomást és elhízást tüntettek fel.

Elhunyt több 50 év alatti beteg: egy 43 és egy 49 éves férfi, akiknek társbetegsége az elhízás volt, egy 46 éves férfi, akinél jobb lágyéksérv műtétet és dongalábat tüntettek fel, egy 48 éves nő, akinek nem ismert az alapbetegsége, egy 49 éves férfi, akinek magas vérnyomása volt, illetve egy 41 éves férfi, aki szintén ezzel a betegséggel küzdött és cukorbeteg is volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Chrome böngészőt használ? Frissítse most, biztonságosabb lett a használata

Chrome böngészőt használ? Frissítse most, biztonságosabb lett a használata

Mennyi hatalmunk van az életben?

Mennyi hatalmunk van az életben?

Bodrogi Gyula Törőcsik Mari haláláról: Ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem

Bodrogi Gyula Törőcsik Mari haláláról: Ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem