szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A balliberális lejáratókampány újra akcióba lendült a Híradó szerint, miután egy újságíró kérdéseket mert feltenni e-mailben.

Egészen elképesztő dologgal vádolt meg a magyar közmédia Híradója szerdán egy osztrák újságírót:

kérdéseket tett fel a Fidesz EP-delegációjának a budapesti Orbán–Salvini–Morawiecki-találkozóval kapcsolatban!

Az M1 mindig rotyogó ötletbográcsából most épp az a finomság főtt ki, hogy az e-mailben küldött kérdések valójában nem is kérdések voltak, hanem provokatív, kérdésnek álcázott állítások, amelyek mögött nyilván az összehangolt balliberális hadjárat áll.

A bejárszásban arra reagálva, hogy az újságíró megkérdezte, miért nem kapott meghívást a találkozóra senki a francia Nemzeti Tömörülés és az osztrák Szabadságpárt tagjai közül, az hangzik el: „csak amatőr újságírók kérdeznek olyat, hogy miért nincs ott valaki, akinek a jelenlétéről soha nem is volt szó”, a végén pedig kijelentik, hogy a kérdező újságíró minden bizonnyal további lejárató cikkekkel is készül.

A találkozó élőben is bizonyságul szolgált arra, hogy a magyar kormány nem rajong különösebben a kérdezősködésért: akkor magát Matteo Salvinit is meglepte, hogy Budapesten egyáltalán nem kapott kérdéseket az esemény végén.


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hózáporban teperték földre a pedofilt Győrben - videóval

Hózáporban teperték földre a pedofilt Győrben - videóval

Karácsony Gergely is panaszkodik a Facebookra

Karácsony Gergely is panaszkodik a Facebookra

Ellenzék az egyetemek modellváltásáról: A magyar állam részének jól szervezett ellopása

Ellenzék az egyetemek modellváltásáról: A magyar állam részének jól szervezett ellopása