szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kisfiúnak örökletes betegsége is volt. Meghalt két olyan huszonéves is, akiknek nem volt ismert alapbetegségük.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Örökletes izombetegségben, úgynevezett MLASA szindrómában, mitokondriális izombántalomban szenvedett az a három hónapos kisfiú, aki vasárnap felkerült a koronavírusos elhunytak közé.

Korábban meghalt egy 8 hónapos csecsemő is, azonban róla Müller Cecília országos tiszti főorvos azt mondta, a baba halálához a Meningococcus okozta vérmérgezés vezetett.

A vasárnap közzétett lista szerint ismert alapbetegség nélkül hunytak el többen, köztük egy 23 éves férfi és egy 26 éves nő, de rajtuk kívül ötven év alatt volt még hét áldozat, a többségük férfi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!