szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 22 éves férfi alkoholt lopott a cibakházi kft.-től, de eközben a közösségi oldalra is belépett.

Arról érkezett bejelentés rendőrséghez szerdán, hogy egy cibakházi kft. udvarára a napokban bement egy ismeretlen személy. Az illető kiszakította irodaház pincelejárójának ajtaját, azonban a pincéből nem vitt el semmit. Ezután a főépület egyik ablakát egy helyszínen talált fakanállal betörte, és az ablakon át bemászott az ingatlanba. Az ismeretlen átkutatta az irodahelyiségeket, és végül alkoholt és egy sárga párnahuzatot vitt magával.

A helyszínre érkező rendőrök észrevették, hogy az irodában számítógép be van kapcsolva. A nyomozók megnézték a böngészési előzményeket és azt tapasztalták, hogy

a bűncselekmény elkövetésének időpontjában 60 percnyi időtartamban használta a közösségi oldalát egy cibakházi lakos, aki azonban semmilyen módon nem volt kapcsolatba hozható a kft. tevékenységével, ügyfélkörével.

A rendőrök elszámoltatták a 22 éves cibakházi felhasználót, akit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak és előállítottak a Tiszaföldvári Rendőrőrsre.

A gyanúsítotti kihallgatásakor a férfi semmit nem tagadott, és részletesen elmondta, mit tett. Az eltulajdonított italokat később megitta, a párnahuzatot pedig elégette. Az ügyben lopás miatt folyik eljárás.

(Police.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!