szerző:
Oroszi Babett
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az alapcsomag 450 euró havonta (310-es euróárfolyammal számolva havi 140 ezer forint), ezért cserébe napi 30-40 hírt kapnánk, ha előfizetnénk. Ha grafikákat, exkluzív híreket, fotókat, és videókat is szeretnénk, akkor azért külön kellene fizetnünk. A végösszeg akár az 1825 eurót is elérheti, ami több, mint félmillió forint.

A Válasz Online írta meg, hogy Habony Árpád V4NA néven gründolt hírügynökséget londoni székhellyel. Korábban a 24.hu próbált utánajárni, milyen híreket közöl a szervezet, ám rögtön akadályokba ütközött, az oldalon lévő tartalmak zömét ugyanis nem lehet csak úgy elolvasni, a teljes hozzáférés regisztrációhoz kötött. Ehhez egy e-mailt kell elküldeni, benne névvel és e-mail címmel. Ezt a lap meg is tette, választ viszont nem kapott.

A hvg.hu a napokban újra megkereste a V4NA-t, nekünk pedig már válaszoltak, szinte azonnal, angolul. A levélben arra kértek minket, válasszuk ki a csatolt árlistából, melyik csomagra szeretnénk előfizetni. Egyben megjegyezték: az előfizetést csak azután aktiválják, hogy megérkezett a pénz. Az előfizetési díjat minden hónap ötödikéig kell kiegyenlíteni, különben felfüggesztik.

Az árlista (amit innen tölthet le) alapján az alapcsomag 450 euró (140 ezer forint) havonta, amiért cserébe napi 35-40 hírt kapnánk (és tudnánk regisztrálni is).

 Ezen felül még a következőkre lehet előfizetni: :

 Exclusive news - 250 euró/hó: 3-4 exkluzív hír hetente

Photo pack - 625 euró/hó: napi 2-300 fotó

Video pack - 250 euró/videó: 15-20 videó hetente

Graphics Pack - 250 euró/hó: 5-10 grafika havonta

Megkérdeztük, hogy ha a teljes csomagot szeretnénk megkapni, akkor az összesen mennyi pénzbe kerülne, erre azt írták, hogy mindent külön kellene megvásárolnunk, egyenként, a 450 eurós csomag mellett. Hozzátették azt is, hogy kedvezményt egyelőre nem tudnak biztosítani. Egy gyors számítás után kiderült: ez így összesen akkor 1825 euróba kerülne havonta, ami mintegy 565 ezer forint.

Úgy tudjuk, ez egyelőre csak elméleti lehetőség, mivel most még csak a 450 eurós csomagra lehet előfizetni, a többi szolgáltatás nem elérhető.

Azt nem tudjuk, eddig hányan éltek azzal a páratlan lehetőséggel, hogy havi 140 ezer forintért olvasgathassák a V4NA-t, azt viszont igen, hogy az Origo és a többi kormánylap már hivatkozik a forrásra. Íme, néhány cikk, amit az Origo a V4NA-tól vett át:

V4NA: Új honlap segíti az afrikai illegális bevándorlókat

V4NA: Beismerte a WHO, hogy fertőző betegségeket hordoznak a migránsok

V4NA: Nigériai migránsok erőszakoltak meg egy tinédzsert Olaszországban

 A V4NA-ról legutóbb a Guardian is írt, a lap szerint a cseh és a szlovák kormány aggodalmát fejezte ki a magyar kormánynál, hogy bár a V4NA a neve alapján a visegrádi országok nézőpontját képviseli, ám az oldalukon kizárólag olyan politikai nézőpontok olvashatók, amelyek a hivatalos Budapest álláspontját tükrözik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Puskás Öcsi is bekerül a FIFA 21-be

Puskás Öcsi is bekerül a FIFA 21-be

Kádár Tamás: Arra készülünk, hogy jövőre lesz fesztiválszezon

Kádár Tamás: Arra készülünk, hogy jövőre lesz fesztiválszezon

Költségcsökkentés koronavírus idején? Két adóoptimalizáló lehetőséget is hozott a járványhatás

Költségcsökkentés koronavírus idején? Két adóoptimalizáló lehetőséget is hozott a járványhatás