szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tizennégy árusító helyet kínál a Főváros.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ pályázatot írt ki büfékocsik (food truck) és mobilizálható pavilonok időszakos üzemeltetésére a pesti alsó rakparton és a Városháza parkban, amelyen a Budapest területén működő vendéglátó üzletek vagy fővárosi székhelyű mozgóboltok üzemeltetői vehetnek részt, írta közleményében a BFTK.

A szervezők így szeretnének lehetőséget nyújtani a mikro- és kisvállalkozások fellendülésének a koronavírus járvány utáni újraindulásban.

Az egyenlő esélyek biztosítása érdekében a rakparton sorsolás útján választják ki azokat, akik közterület-használati hozzájárulást kapnak.

A bérleti díj a piaci árnál kedvezőbb mértékű lesz, a kiírás a rakparton 14 db árusító helyre, míg a Városháza parkban egy vendéglátóhelyre szól. A rakparton 2020. július 18-19-én és július 25-től augusztus 13-ig tartó időszakra szól a pályázati kiírás, a Városháza parkban pedig július 18-tól egészen szeptember 13-ig.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!