szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pusztay András tavaly nyáron távozott a laptól.

Index-botrány
Alig néhány hónap telt el azóta, hogy az Index főszerkesztőjének kirúgása miatt felállt a szerkesztőség és új hírportál indított Telex néven, máris menesztették a helyükre kinevezett vezetőket az Index éléről. Szűk fél év alatt tehát két fordulatot is megélt Magyarország egyik vezető hírportálja - kövesse velünk az eseményeket cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Pusztay András lett a Telex gazdasági és értékesítési igazgatója – tudta meg a Média1. A hírt Kárpáti Márton, a Van Másik Kft., a portál kiadójának ügyvezető igazgatója közölte a kinevezés után. Kárpáti azt mondta a Média1-nek, a gazdasági stabilitás hosszútávú biztosításában és a társaságuk cégszerű működésének kialakításában számítanak a tapasztalatára.

Pusztay az Indextől egy hónappal a főszerkesztő, Dull Szabolcs kirúgását és a szerkesztőség tömeges felmondását megelőzően mondott le, mert nem értett egyet a cégnél elindult folyamatokkal. A közgazdász végzettségű szakember 20 éve dolgozik a médiában, 2011-től 2017-ig, majd 2019-től 2020 nyaráig vezette az Indexet.

(Címlapkép: Az Indextől távozó újságírók)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!