szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy zongorista rettenetesen unta már a Jingle Bellst, úgyhogy csavart egyet rajta.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
Friss cikkek a témában

A Jingle Bells tulajdonképpen minden, ami rettenetesen idegesítő tud lenni a karácsonyi slágerekben. Ugribugri, hurráoptimista, de a bicskanyitogató fajtából, és leginkább

agyonhasznált.

És amikor a karácsony előtti hetekben már vagy ötvenedszer hallja a rádióban, az a tudomány szerint is árt a mentális egészségének.

És akkor álljunk itt meg egy pillanatra. Ez a Jingle Bells-feldolgozás ugyanis valószínűleg sem felderíteni, sem felidegesíteni nem fogja.

Toms Mucenieks zongorista annyira unta már a megszokott dallamot, hogy fogta, és áttette az egészet mollba. A mollról pedig úgy általában azt tartják, hogy a szomorkás zene forrása.

És tényleg, ebben a feldolgozásban a Jingle Bells inkább depresszív, és van benne valami hátborzongató. Karácsonyi horrorfilmbe vele!

(ClassicFM)


Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A digitalizáció alapjaiban változtatja meg a könyvelői szakmát

A digitalizáció alapjaiban változtatja meg a könyvelői szakmát

Nem elég Sorost führerezni ahhoz, hogy valaki teljesen kiírja magát a NER-ből

Nem elég Sorost führerezni ahhoz, hogy valaki teljesen kiírja magát a NER-ből

Még Trump igazságügyi minisztere szerint sem történt tömeges csalás az elnökválasztáson

Még Trump igazságügyi minisztere szerint sem történt tömeges csalás az elnökválasztáson