szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezúttal a YouTube-on lehet majd nézni Hajós András népszerű zenei műsorának folytatását.

Felkerült az új Dalfutár beharangozó videója a Youtube-ra. A műsor indulásának pontos dátumát még nem adták meg, de azt már lehet tudni, hogy az első két részben kik fognak dolgozni azon, hogy jó számokat írjanak Hajós András biciklis futár közvetítésével.

Lovasi András, Kőhalmi Zoltán, Linczényi Márkó, Dallos Bogi, Rakonczai Viktor producer és zeneszerző, Kozma Kata filmzeneszerző, zongorista, Vecsei H. Miklós és Szakács Gergő is a műsor vendégei lesznek.

A Dalfutár az utóbbi évek egyik legszínvonalasabb zenés műsora volt, amely egy hosszabb szünet után folytatódik idén. Az első évad még 2016 novemberében indult el Hajós András saját fejlesztésű műsoraként a SuperTV2-n. Adásról adásra egy-egy túj zeneszám megszületését kísérhették figyelemmel a nézők: az epizódokban négy zenei tehetség egymástól függetlenül dolgozott a dalokon, és egymás kilétéről is csak a végső felvételkor szereztek tudomást.

A Dalfutár 2017-ben elnyerte a Televíziós Újságírók Díján a legjobb dokumentarista realitynek járó elismerést. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több európai országban is megugrott a fertőzésszám

Több európai országban is megugrott a fertőzésszám

Orbán: Fél évvel meghosszabbítjuk a hitelmoratóriumot

Orbán: Fél évvel meghosszabbítjuk a hitelmoratóriumot

Csökkenhet a tesztkapacitás a hatósági ár miatt

Csökkenhet a tesztkapacitás a hatósági ár miatt