szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ősszel megjelenő új Frenk-nagylemez beharangozó dalát nálunk hallgathatják meg először.

A multiinstrumentalista Frenket a Hiperkarma dobosaként ismerte meg ország, de azóta láthattuk többek közt a Budapest Bár és a Braindogs soraiban is. 13 év óta azonban elsődleges „felülete” szólópályafutása, amelynek hatodik nagylemeze várható ősszel.

Frenk elmondása szerint az Április kivételesen egy könnyed, rádióbarát sláger, legalább is az ő belemenős, karcos, odamondogató, lázadó dalparkjának a mércéjével. A készülő új nagylemez dalait – csak úgy, mint az eddigieket – Frenk egyedül írta, és szinte teljesen egyedül is játssza fel. Az új nagylemez társproducere és hangmérnöke a Kiss Tibi-féle Aranyakkordból és a Quimby koncertjeiről ismert Vastag Gábor, Vasti.

A dal annyira áprilisi, hogy áprilisban született, és nem meglepő módon a budapesti áprilisról szól. Frenk a dalt élőben is bemutatja június 25-én, kedden a budapesti Kobuci kertben, ahol megújult zenekarával (Vasti, Giret Gábor, Bátor Bence, Vizvárdi András) lép színpadra. Vendégek is érkeznek erre az alkalomra: Varga Livius és Little G. Weevil.

És akkor az Április:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy tétel megdőlt - Gyükeri Mercédesz a hvg360 első évéről

Egy tétel megdőlt - Gyükeri Mercédesz a hvg360 első évéről

Nem minden régi játék fut majd el a PlayStation 5-ön

Nem minden régi játék fut majd el a PlayStation 5-ön

Annyira kevés az utas, hogy újabb részt zárnak le Ferihegyen

Annyira kevés az utas, hogy újabb részt zárnak le Ferihegyen