szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az élettársa szeptembertől már a házastársa lesz.

Nádasdy Ádám nemrég a Forbesnak beszélt arról, hogy az ideje egy részét Londonban tölti majd. A Klubrádió reggeli műsorában most azt is elárulta, hogy a költözésnek nincs köze a közállapotokhoz, sokkal inkább magánéleti, családi döntés volt, hozzátéve azért, hogy „persze mindennek köze van a politikához”. A magánéleti indoklás pedig az, hogy szeptemberben összeházasodik a jelenlegi élettársával. „Tizenöt évnyi együttélés után ez talán most már indokolt” – mondta, kitérve arra is, hogy bár bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek, Magyarországon ennél feljebb nem lehet lépni.

A Forbesnak egyébként azt mondta: „Jövök-megyek majd, egy-egy hónapra hazajövök, kettőt-hármat ott leszek. Fenntartom az itthoni életemet, de testsúlyomat londoni lábamra helyezem át. Elég volt az ingázásból.”

 

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
140 kilométerrel hirdetnek egy 30 éves VW Golf GTD-t

140 kilométerrel hirdetnek egy 30 éves VW Golf GTD-t

A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva

A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva

Aligha létezik ennél szigorúbb lakókocsi, autó kombó

Aligha létezik ennél szigorúbb lakókocsi, autó kombó