szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ó, és Leonardo DiCaprio. Meg Margot Robbie!

Nagyjából felrobbant a stúdió a Jimmy Kimmel Live! című éjszakai talkshow hétfői részének forgatásán: amikor a műsorvezető a nyitómonológot szerette volna elmondani,

besétált a színpad közepére Margot Robbie.

Mikor Kimmel rákérdezett, hogy segíthet-e valamiben, a színésznő odavetette, hogy nem, köszöni, épp a Volt egyszer egy Hollywood premierjére tart, úgyhogy gondolta, átvág a színpadon.

Rövid idő múlva Brad Pitt is besétált, a közönség pedig óriási tapsviharban tört ki. Ekkor Leonardo DiCaprio is megjelent, és miután egy rajongó sokkos állapotban hajolgatott előtte, a teljes közönséget meghívta a premierre.

A sztárok természetesen az új Tarantino-filmet promózták, Kimmel pedig nagyon is benne volt a buliban, de a közönség öröme így is elképesztő:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!