szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Evanescence dobfelszerelését teljesen elégették.

Zavargás tört ki a mexikói Knotfest fesztiválon, miután törölték a Slipknot és az Evanescence koncertjét – szúrta ki a CoS hírét az Index.

A fellépéseket azért kellett lefújni, mert a közönség a Behemoth zenekar koncertjén áttörte a kordonokat, a szervezők pedig nem tudták időben megjavítani, ezért biztonsági okokból inkább törölték az utánuk következő előadókat.

Miután a szervezők bejelentették a hírt, a rajongók megrohamozták a színpadot, súlyos károkat okozva a hangszerekben. Az Evanescence dobfelszerelését például felgyújtották, erről felvétel is készült:

Az Evanescence a Facebookon azt írta, annak ellenére, hogy mélyen le vannak sújta a hangszereik és a felszereléseik tönkretétele miatt, nem gondolják úgy, hogy az eset jellemezné a mexikói rajongóikat vagy a mexikói embereket. "Ötvenezer ember volt ott, a lemondás pedig dühbe és erőszakba torkollott. Hihetetlen szeretetet kaptunk tőletek az elejétől fogva, és mindig vissza fogjunk jönni hozzátok."

A Slipknot is reagált az esetre, ők azt írták, remélték, hogy be tudják pótolni a koncertet, de annyira megsérült a felszerelésük, hogy ez az opció lehetetlenné vált. "Rendkívül csalódottok vagyunk, amiért nem kaptunk lehetőség a fellépésre, de a közösség biztonsága a legfontosabb számunkra. Vissza fogunk térni Mexikóba" – tették hozzá.

Slipknot is a Facebookon szólt a rajongókhoz, ők azt írták, remélték, hogy be tudják pótolni a koncertet, de annyira megsérült a felszerelésük, hogy ez az opció lehetetlenné vált. "Rendkívül csalódottok vagyunk, amiért nem kaptunk lehetőség a fellépésre, de a közösség biztonsága a legfontosabb számunkra. Vissza fogunk térni Mexikóba" - tették hozzá.A Slipknot is a Facebookon szólt a rajongókhoz, ők azt írták, remélték, hogy be tudják pótolni a koncertet, de annyira megsérült a felszerelésük, hogy ez az gyakorlatilag lehetetlenné vált. "Rendkívül csalódottok vagyunk, amiért nem kaptunk lehetőség a fellépésre, de a közösség biztonsága a legfontosabb számunkra. Vissza fogunk térni Mexikóba" - tették hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas

Így forgatja fel Afrika szarvát egy Nobel-békedíjas

Kisebb havazás jön a hétvégén

Kisebb havazás jön a hétvégén

„Kossuth Rádió, 16 óra, gong” – Szilágyi, Rangos, Sváby is mesél rádiós élményeiről

„Kossuth Rádió, 16 óra, gong” – Szilágyi, Rangos, Sváby is mesél rádiós élményeiről