szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A formátum több európai országban is nagy sikert ért el.

vvvA Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese az RTL Klub 2020-as terveiből.
A televíziózás legvadabb énekes showműsora Magyarországra is megérkezik. A maszkos énekesben 12 híresség fog versenyezni – a csavar az, hogy mindannyian tetőtől talpig jelmezben lesznek. A kilétük szigorú titokban marad a színpadon és azon kívül is, még az interjúkat is torzított hanggal adják majd. A hírességek minden héten énekelnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a stúdió közönségét. Az est leggyengébben teljesítő előadója kiesik és a nézők szeme láttára fedi fel kilétét.A Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese az RTL Klub 2020-as terveiből.
A televíziózás legvadabb énekes showműsora Magyarországra is megérkezik. A maszkos énekesben 12 híresség fog versenyezni – a csavar az, hogy mindannyian tetőtől talpig jelmezben lesznek. A kilétük szigorú titokban marad a színpadon és azon kívül is, még az interjúkat is torzított hanggal adják majd. A hírességek minden héten énekelnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a stúdió közönségét. Az est leggyengébben teljesítő előadója kiesik és a nézők szeme láttára fedi fel kilétét.

Még tavaly ősszel jelentette be Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese, hogy 2020-ban Magyarországra is megérkezik a televíziózás legvadabb énekes műsora, a The Masked Singer, azaz az Álarcos énekes.

A műsorban 12 híresség fog versenyezni – a csavar az, hogy mindannyian tetőtől talpig jelmezben lesznek. A kilétük szigorú titokban marad a színpadon, és azon kívül is, még az interjúkat is torzított hanggal adják majd. A hírességek minden héten énekelnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a stúdió közönségét. Az est leggyengébben teljesítő előadója kiesik, és a nézők szeme láttára fedi fel kilétét.

Eleinte úgy tűnt, hogy az Álarcos énekes csak ősszel indul majd, a SorozatWiki információja szerint azonban már február végén képernyőre kerülhet. A lap emlékeztet, hogy a formátum tavaly februárban indult Amerikában, és olyan hatalmas siker lett, hogy pár hét múlva már a harmadik évada indul el. Európában kimagasló nézettséget hozott Németországban és Hollandiában is, de képernyőre került Franciaországban, Bulgáriában és nemrég Angliában, és mindenhol nagy érdeklődés övezte – tették hozzá.

A lap a hírrel kapcsolatban megkérdezte az RTL Magyarországot, ők időpont nélkül megerősítették, hogy hamarosan érkezik a magyar változat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rajta van a titkosszolgálat a keményvonalas oltáselleneseken

Rajta van a titkosszolgálat a keményvonalas oltáselleneseken

Rekordszinten van az oltási kedv

Rekordszinten van az oltási kedv

Lövöldözés volt a FedEx indianapolisi telepén, nyolcan meghaltak

Lövöldözés volt a FedEx indianapolisi telepén, nyolcan meghaltak