szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pénteken megjelent és a megszólaló szakmai szervezetek és szakemberek szerint vállalhatatlan, bevezetésre nem alkalmas, a gyerekek jövőjét veszélyeztető Nemzeti alaptanterv ellen (cikkeink a témában itt olvashatók) indult a Facebookon tiltakozó akció.

Hol a fejlődéslélektan?”,Nem tanítok fasiszta írót”, „Kevesebb óra + több tananyag – gondolkodás = NAT 2020” – ilyen feliratokat tartanak pedagógusok maguk elé, miközben szelfiznek. Így nyilatkoztatják ki véleményüket a szeptemberben életbe lépő tartalmi szabályozásról.

(A fasiszta írókat kifogásoló tanár a Nemzeti alaptantervbe most bekerült prózaíróra, Herczeg Ferencre gondolhatott, aki az olasz diktátort, Mussolinit az egekig magasztalta, vagy most nagyobb hangsúlyt kapott íróra, Wass Albertre, aki élete végéig büszkén vallotta magát antiszemitának.)

Egyre gyűlnek a #nonat címkével megjelölt fotók, mutatunk néhányat.

©
©
©
©
©
©
©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!