szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezt tartják biztonságosnak.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában
Lefújták a Glastonbury fesztivált is
"Sajnálattal jelentjük be, hogy lefújjuk a Glastonbury 2020-at" - jelentették be a szervezők a Facebookon.
Mint írták, nyilvánvalóan nem így szerették volna alakítani a dolgokat a fesztivál 50. évfordulója alkalmából, de a héten bejelentett új kormányzati intézkedéseket követve, ebben a bizonytalan helyzetben jelenleg ez az egyetlen opció, ami szóbajöhet.

Sajnálattal jelentjük be, hogy elmarad a Glastonbury 2020

- írták közleményükben a szervezők a Facebookon.

Hozzátették, nyilvánvalóan nem így szerették volna alakítani a dolgokat a fesztivál 50. évfordulója alkalmából, de a héten bejelentett új kormányzati intézkedéseket követve, ebben a bizonytalan helyzetben jelenleg ez az egyetlen opció, ami szóbajöhet.

A fesztiválon fellépett volna többek között Taylor Swift, Paul McCartney és Kendrick Lamar.

A Glastonbury június végén lett volna. A szervezők a közleményben leírták azt is, hogy remélik, hogy addigra javul az egészségügyi helyzet, de már nem tudnának időben felkészülni a rendezvényre, hiszen ahhoz - már a következő hetekben is - több ezer embernek kellene dolgoznia a helyszínen.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!