szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 79 éves operaénekes maga jelentette be a hírt.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában
Plácido Domingo koronavírusos
"Erkölcsi kötelességemnek érzem bejelenteni, hogy pozitív lett a tesztem koronavírusra" - jelentette be az operaénekes a Facebookon.
Mint írta, a családjával együtt karanténban vannak, amíg az orvosi szempontból szükséges. Mindannyian jól vannak, de Domingo azért érezte szükségesnek a tesztet, mert köhögött és belázasodott.
Arra kér mindenkit, hogy legyen rendkívül óvatos, kövesse az alapvető szabályokat, gyakran mosson kezet és tartson távolságot.
"Együtt leküzdhetjük a vírust, megállíthatjuk a világméretű krízist, és remélhetőleg hamarosan minden visszatér a normál kerékvágásba."Erkölcsi kötelességemnek érzem bejelenteni, hogy pozitív lett a tesztem koronavírusra" - jelentette be az operaénekes a Facebookon.

"Erkölcsi kötelességemnek érzem bejelenteni, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztem" - jelentette be az operaénekes a Facebookon.

Azt írta, a családjával együtt karanténban vannak, amíg az orvosi szempontból szükséges. Mindannyian jól vannak, de Domingo azért érezte szükségesnek a tesztet, mert köhögött és belázasodott.

Arra kér mindenkit, hogy legyen rendkívül óvatos, kövesse az alapvető szabályokat, gyakran mosson kezet és tartson távolságot.

"Együtt leküzdhetjük a vírust, megállíthatjuk a világméretű krízist, és remélhetőleg hamarosan minden visszatér a normál kerékvágásba" - tette hozzá.

Mint ismert, Plácido Domingót nemrég zaklatással vádolták meg. A Los Angeles-i Operaház vizsgálata szerint az énekes több mint három évtizeden át viselkedett "helytelenül" sok nővel szemben az intézményben, amelyben vezető tisztséget is betöltött.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!