szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rajongói kérésére sem vágja ki a Zoolander – a trendkívüli filmjéből Ben Stiller Donald Trumpot és feleségét, Melaniát.

A közismert színész – aki egyben rendezte is a Zoolandert – egy interjúban arról beszélt, egyre több rajongója kéri, hogy távolítsa el a nárcisztikus férfimodellről szóló vígjátékából  a jelenlegi elnököt, Donald Trumpot és szlovén származású feleségét, Melaniát, de a kérésnek nem tesz eleget.

„Akkor az így volt, így történt” – magyarázta Stiller, aki már 2001-ben sem adott túl sok időt a filmben Trumpnak. Trump és Melania magát játssza a filmben és rövid véleményt mond Zoolanderről.

Trump egyébként meglepően sok filmben szerepelt, egyebek mellett feltűnt a „Reszkessetek betörők” egyik részében is.

Az interjúból az is kiderült, hogy Trump már nem volt oda a Zoolander 2016-ban készült második részéért, amely az elnök szerint már nem volt humoros.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Donald Trump szerint ő virágoztatta fel a NASA-t

Donald Trump szerint ő virágoztatta fel a NASA-t

Visszavonul a brit külügy főegerésze

Visszavonul a brit külügy főegerésze

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – negyedik nap

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – negyedik nap