szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Hiperkarma énekese józanságot ígér a következő fellépésére.

A Hiperkarma énekese, Bérczesi Róbert augusztus 6-án kényszerült négy szám után befejezni, az egyébként is egyórás csúszással induló koncertjét, mert "a dalszerző nem volt koncertképes állapotban”.

Az esetre szerda este reagált Bérczesi, mint írta, "először is szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől az elmaradt koncertek miatt, a másik pedig, hogy holnap a Budapest Park színpadán teljes, józan valómban várlak benneteket rengeteg soxeretettel! Minden másról bővebben ott!"

A szervezők félbeszakadt koncert után minden résztvevőnek visszafizették a jegyek árát, a Kultkikötő honlapján pedig arról tájékoztattak, hogy Bérczesi másnapra meghirdetett balatonfenyvesi bulija betegség miatt elmarad.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Czeglédi Fanni Élet+Stílus

Bérczesi Róbert: Rájöttem, hogy minden világnak megvannak a maga démonjai

Húsbavágó őszinteséggel beszél az életéről Bérczesi Róbert az Én meg az Ének című könyvben. Negyvenkét évesen memoárt írni mindenképpen szokatlan húzás, a hiperkarma frontemberének esetében pedig ez elsőre akár baljósnak is tűnhet. Pedig erről szó sincs: a Kiss Lászlóval közösen írt könyv sokkal inkább egy periódus végét jelenti, megértést kínál egy olyan történettel kapcsolatban, amelyet érdemes elmesélni.

Panaszt nyújtott be a Klubrádió ügyében az Európai Bizottságnak Donáth Anna

Panaszt nyújtott be a Klubrádió ügyében az Európai Bizottságnak Donáth Anna

Most szüntették meg a Hajógyári-sziget árvízvédelmi fejlesztésének engedélyezési eljárását

Most szüntették meg a Hajógyári-sziget árvízvédelmi fejlesztésének engedélyezési eljárását

Négyszögletű forintérmét bocsát ki a jegybank

Négyszögletű forintérmét bocsát ki a jegybank