szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fesztiválok után maradt tátongó űrt pótolja a nyárvégi Várudvar Fesztivál, a kéthetes koncertsorozatot a Punnany Massif indítja augusztus 16-án, de fellép a Wellhellótól a Bëlgán át a Budapest Bárig számos kedvelt előadó.

A Szigligeti Vár tövében nyitotta meg kapuit a Balaton-felvidék legújabb kulturális helyszíne, a Szigliget Várudvar különleges zenei programokkal, kézműves sörökkel, street food különlegességekkel. Nem titkolt szándéka, hogy a járvány miatt elmaradt fesztiválok, rendezvények, találkozók élményét, ha kicsiben is, de annál bensőségesebb és különlegesebb hangulatban pótolja.

A Gasztroplacc néven is ismert helyszínen a rendezvényekre vonatkozó valamennyi érvényes szabály betartásával ötszáz főben maximalizált nézőszámmal indul a vár hangulatához illő program:

  • augusztus 16 - Punnany Massif
  • augusztus 18 - Péterfy Bori & Love Band
  • augusztus 19 - Fran Palermo
  • augusztus 22 - Budapest Bár
  • augusztus 26 - Anna and the Barbies + Loyal
  • augusztus 27 - Bëlga + Lil Frakk
  • augusztus 28 – Kistehén
  • augusztus 29 - Wellhello

A zenekarok különleges, a hely adottságaihoz illeszkedő műsorokkal készülnek a fellépéseikre. Az A38 szakmai segítségével rendezett koncert-sorozat eseményeiről bővebben itt olvashat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
90 millióért kelt el egy Munkácsy-festmény egy budapesti árverésen

90 millióért kelt el egy Munkácsy-festmény egy budapesti árverésen

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Halálos baleset történt a 74-es főúton

376 éven át nem tudták, hol van, most megtalálták az elsüllyedt hajó roncsait

376 éven át nem tudták, hol van, most megtalálták az elsüllyedt hajó roncsait