szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ennek köszönhetően további premiereket is elhalasztanak.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Lassan tényleg nem lesz mit bemutatni a mozikban: a Warner Bros. nemrég bejelentette, hogy elhalasztják Denis Villeneuve Dűnéjének idén decemberre tervezett premierjét, helyette 2021. október 1-jén mutatják be.

Lassatényleg nem lesz mit bemutatni a mozikban: a Warner Bros. nemrég bejelentette, hogy elhalasztják Denis Villeneuve Dűnéjének idén decemberre tervezett premierjét, helyette 2021. október 1-jén mutatják be.
A Warner szóvivője nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de úgy tűnik, a halasztás oka az, hogy a Wonder Woman 1984 premierjét is eltolták karácsonyra, és nem akarják, hogy az egyik film keresztbe tegyen a másik jegyeladásainak.Lassan tényleg nem lesz mit bemutatni a mozikban: a Warner Bros. nemrég bejelentette, hogy elhalasztják Denis Villeneuve Dűnéjének idén decemberre tervezett premierjét, helyette 2021. október 1-jén mutatják be.

Úgy tűnik, a halasztás oka az, hogy a Wonder Woman 1984 premierjét is eltolták karácsonyra, így nem akartak két ilyen nagyköltségvetésű filmet szinte azonos időben bemutatni.

A Robert Pattinson-féle Batman premierdátuma szintén 2021. október 1. volt, ám az ütközés elkerülése érdekében a stúdió 2022 márciusára halasztotta a filmet.

A hír néhány nappal azután érkezett, hogy kiderült: megint elhalasztották az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjét, november 12. helyett csak április 2-án kerül a mozikba. A bejelentést követően ideiglenesen bezárta brit és amerikai mozijait a Cineworld.

Mint korábban megírtuk, csúsznak a Marvel-bemutatók is, a Scarlett Johanssonnal forgatott Fekete özvegy, amelyet novemberben kezdtek volna forgalmazni, az új dátum szerint május 7-én kerül a mozikba.

Steven Spielberg West Side Story című musicalfilmjét, amelyet viszont decembertől játszottak volna, egy évvel csúsztatták el, és csak 2021 decemberétől láthatja majd a közönség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ingyenessé tették a menstruációs termékeket Skóciában

Ingyenessé tették a menstruációs termékeket Skóciában

Elfajulóban lehet a járvány, mutatják a KSH többhetes átfutással közölt halálozási adatai

Elfajulóban lehet a járvány, mutatják a KSH többhetes átfutással közölt halálozási adatai

730 milló forintot adott a kormány a debreceni repülőtérnek

730 milló forintot adott a kormány a debreceni repülőtérnek