szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Minimalista karácsonyi installációk hozzák zavarba az internetet.

Karácsony 2020
A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!
Friss cikkek a témában

Úgy tűnik, 2020 azért is különleges év, mert most még betlehem is bármiből lehet. Egy Kirby Jones nevű felhasználó kezdte el a lavinát a Twitteren, ahová néhány minimalista betlehem képét posztolta, nagy sikert kiváltva a kedvelők körében.

Ezek után azonban nem volt megállás, sokan álltak elő újabb és újabb rendhagyó összeállításokkal, ami igazán stílusos egy ilyen rendhagyó évben.

Idén egyébként a Betlehemben található betlehem a járványhelyzet miatt zárva lesz a nyilvánosság előtt, noha az éjféli mise után hívek százai állnak itt sorba, hogy láthassák.

De vissza az internetre, ahol a fantáziának semmi sem szab határt. A véletlen reneszánsz mintájára megszületett ugyanis a véletlen betlehem, amikor random tárgyak úgy állnak össze, hogy Jézus születésének jól ismert elrendezését mintázzák a jászollal, Máriával, Józseffel, a három királyokkal és persze az állatokkal.

Volt, aki arra panaszkodott, hogy ezeket a minimalista betlehemeket tulajdonképpen megmariekondózták, mások betlehemi jeleneteket kezdtek el felfedezni mindenhol.

Egy biztos: ma is egy nappal közelebb kerültünk a karácsonyhoz.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A pénteki 20 fok után szombaton a hegyekben havazhat

A pénteki 20 fok után szombaton a hegyekben havazhat

Felfüggesztették a mohácsi rendőröket, akik összevertek két hajléktalant

Felfüggesztették a mohácsi rendőröket, akik összevertek két hajléktalant

Gordon Ramsay aranytömbökkel bankárkodik

Gordon Ramsay aranytömbökkel bankárkodik