szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elbocsátotta a főszerkesztőt és a kreatív igazgatót is a keresztény magazin mögött álló egyesület elnöke, a közlemény szerint az elnökség szándékának ellenére. A közösség azért még folytatná az írást valahogy.

Beszünteti tevékenységét a SZEMlélek keresztény magazin. A Média1 idézi a szerkesztőségi közleményt, mely szerint a kiadó Felebarátok Egyesület elnöke, Ikotity István egyoldalúan felmondta a magazin főszerkesztőjének, Sáhó Eszternek és a médiacsoport kreatív igazgatójának, Gégény Istvánnak a megbízását.

A közlemény szerint a döntés ellentétes a Felebarátok Egyesület elnökségének szándékával.

Gégény a Telexnek azt nyilatkozta, kénytelenek voltak ugyan beszüntetni a tevékenységüket, de a közösség mindenképp folytatni szeretné az írást, és abban is nagyon bíznak, hogy ezt SZEMlélek néven tehetik majd meg.

Hálásan köszönjük olvasóink bátorító, támogató üzeneteit, amelyekkel elárasztottak bennünket! Jó megtapasztalni, hogy...

Posted by SZEMlélek on Monday, February 22, 2021

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Nem merte leírni egy hírlevélben a "menekült" szót egy keresztény közösség

Egy elkötelezett keresztény közösség hírlevelében szerepelt volna egy olasz menekültsegítő nő története, de a magyar változatba inkább egy másik, politikailag semleges esetet választottak. Ennek ellenére úgy évlik, nagy a baj, ha ma keresztények körében nem lehet nyugodt szívvel leírni a menekült szót.

Rogán felesége és családja másik földvásárlását is elkaszálta a kormányhivatal

Rogán felesége és családja másik földvásárlását is elkaszálta a kormányhivatal

Elkészült az öntisztuló bugyi és alsógatya, a gyártó állítja: ezt hónapokig nem kell mosni

Elkészült az öntisztuló bugyi és alsógatya, a gyártó állítja: ezt hónapokig nem kell mosni

Uniós csúcs: a helyzet súlyos, maradnak a korlátozások

Uniós csúcs: a helyzet súlyos, maradnak a korlátozások