szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vészhelyzetes múltat nem lehet eltörölni.

George Clooney a héten ünnepelte a hatvanadik születésnapját (a kerek évfordulóról mi is megemlékeztünk), és ebből az alkalomból régi kedves kollégája, Julianna Margulies is felköszöntötte – nemcsak privát úton, hanem a közösségi oldalán is. A színésznő természetesen a kilencvenes évekből posztolt közös képet, amikor mindeketten a Vészhelyzetben játszottak, ráadásul szerelmespárt alkottak. Clooney öt, Margulies hat évadon át volt szereplője az elképesztő sikerrel futó kórházi sorozatnak.

A Vészhelyzetben a gyerekorvos Doug Rosst játszó George Clooneynak komoly szerepe volt abban, hogy az eredetileg csak egy kis szerepre szerződtetett Julianna Margulies Carol Hathaway nővérként a sorozat alapkaraktere lett. Clooney később egyfajta mentorként is támogatta a színésznőt.

Margulies a múlt héten Jimmy Kimmel show-jának is a vendége volt abból az alkalomból, hogy önéletrajzi könyve jelent meg, és elárulta, hogy a mai napig Dougnak és Carolnak szólítják egymást Clooneyval.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!