Tetszett a cikk?

Vezérigazgatói és főszerkesztői pozíciójáról is lemondott L. Kelemen Gábor a Színes Bulvár Lap kiadójánál, ahol a stafétabotot a Blikk egykori főszerkesztője vette át - közölte a Kreatív Online.

L. Kelemen Gábor 2001 óta vezette a Híd Rádió Rt.-t, illetve látta el a bulvárlap főszerkesztői teendőit. A társaság tájékoztatása szerint a távozó vezérigazgató kevesebb stresszel járó munkát vállal majd a jövőben. L. Kelemen Gábor egyelőre nem adott arról információt, hogy hol folytatja pályáját. L. Kelemen Gábor a kiadó közleménye szerint nehéz időszakban vezette a kiadót: megjelent a piacon több konkurens lap, és erre az időszakra esett a Ringier és a Híd Rádió közötti hosszadalmas persorozat is, amely a lap nevének és emblémájának a megváltoztatásához vezetett.

A megüresedett pozícióra március elsejétől Pallagi Ferencet, a Blikk korábbi főszerkesztőjét nevezte ki a Híd Rádió.

(Kreatív Online)

Média

Politikai napilapok pártközelben

Az MSZP gazdasági kabinetjének egyik tagja és Puch László pártpénztárnok volt titkárnője lettek a Népszava kiadójának közvetett tulajdonosai. Közös cégük befektetett a Vasárnapi Hírekbe is, s baloldali médiacsoportban gondolkodik.

Sajtó

Milliárdos per előtt a Színes Mai Lap

Egymilliárd forint megfizetésére kötelezné a Színes Mai Lapot kiadó Híd Rádió Rt.-t a Ringier Kiadó vállalat, miután az újság nevének használata több bírósági ítélet szerint is védjegybitorlásnak minősül.

Sajtó

Színes Bulvár Lap néven folytatja a Színes Mai Lap

A Fővárosi Bíróság keddi ítéletében módosításra kötelezte a Színes Mai Lapot, mondván az újság neve a Mai Nap című konkurens lappal azonos csengésű - írta L. Kelemen Gábor, a lapot kiadó Híd Rádió Rt. vezérigazgatója.

MTI Gazdaság

A Ringier az A Pontnak adta el a Magyar Hírlapot

Megvásárolta a Magyar Hírlap kiadói jogait a Ringier Kiadói Kft.-től az A Pont MH Kiadói Kft., amelyben a napilap korábbi munkatársai által alapított cég az egyik tulajdonos - közölte Szombathy Pál főszerkesztő.

3500 éves táblát talált egy hatéves kisfiú Izraelben

3500 éves táblát talált egy hatéves kisfiú Izraelben

Svédország – koronavírusos halott nélkül

Svédország – koronavírusos halott nélkül

300 ezer fontot érő órákat loptak el a Manchester City kirabolt játékosától

300 ezer fontot érő órákat loptak el a Manchester City kirabolt játékosától