szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Candy's gasztroblog szerzője egy kenyérkülönlegesség elkészítését írja le, mégpedig a lilahagymás-olivabogyós kenyér receptjét.

A testünk nem hazudik. A hideg ellen nem védenek a saláták, a könnyű gyümölcsös desszertek; kacsazsír kell, lilahagyma és kenyér. Kemencemeleg, melengető, foszlós, puha, sosekiszáradó. A blog szerzője talált egy csodás receptet, ami kenyérfüggőknek és sütőknek kötelező darab. A lilahagymás-olivabogyós kenyér elég magas hidratáltsági fokú, ami biztosítja a kitűnő állagot. Bonyolultnak tűnhet az elkészítése, de nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A receptért látogasson el a Candy's blogra.
Újabb határvillongás volt India és Pakisztán között a kasmíri terrortámadás után

Újabb határvillongás volt India és Pakisztán között a kasmíri terrortámadás után

Nem nyitnak ki a Penny üzletei május elsején

Nem nyitnak ki a Penny üzletei május elsején

Az Esbjergen át vezet a Győr útja a BL-döntőbe

Az Esbjergen át vezet a Győr útja a BL-döntőbe

Ingyen parkolás és spórolás: kivárnak a plugin hibridesek a zöld rendszám leadásával

Ingyen parkolás és spórolás: kivárnak a plugin hibridesek a zöld rendszám leadásával