szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A HeStyle blog szerzője összegyűjtötte a világ legdrágább Apple laptopjait.

Elsőként egy 2007-es Macbook Prot mutat be. Természetesen 24 karátos aranyból van, a logót Swarovski kristályokkal rakták ki, majd adtak neki egy '80-as évekből származó, igazán béna nevet: Powermax Maxbook Pro. 6500-8000 dollárért lehetett hozzájutni újkorában (kb. 1,5 millió Ft). Másodikként egy MacBook Air laptopot említ a blog szerzője, amelyen 12 000 Swarovski kristály található 24 karátos arany házzal. Az ára 40 000 dollár (kb. 8 millió Ft). Összesen húsz darab készült belőle. Részletekért és a laptopok képeiért látogasson el a HeStyle blogra.
MTI Tech

iPhone bringa készült

Ausztriában már meg lehet vásárolni az akkutöltővel ellátott kétkerekű infobázist: iPhone-t, MP3 lejátszót vagy digitális fényképezőgépet is tölthetünk a túrán.

MTI Tech

Az Apple gépein is olvashatók az Amazon e-könyvei

Apple gépeken is olvashatók az Amazon elektronikus könyvei, miután megjelent a Kindle olvasót kiváltó szoftver Mac OS X operációs rendszerre optimalizált változata, amellyel újabb beruházások nélkül jeleníthetők meg az online áruházból beszerezhető kiadványok.

hvg.hu Tech

Félresikerült Apple termékek

Az iPad eladási mutatói már meghaladták a félmilliót, és ez a szám egyre csak növekszik. Az Apple, úgy tűnik, megint nagyot robbantott – nem sokkal az iPhone után, ismét sikerült neki az áttörés. De vajon ők sosem hibáznak?

Egészségügyi jogviszony: két hónappal később lép hatályba az átalakulás

Egészségügyi jogviszony: két hónappal később lép hatályba az átalakulás

Havazás jöhet a Dunától keletre

Havazás jöhet a Dunától keletre

A Volánbusz huszonnégy városban vezet be kötelező jegyelővételt

A Volánbusz huszonnégy városban vezet be kötelező jegyelővételt