szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem olyan régen élesedett az iWiW korábban már beharangozott új szolgáltatása, az Események, amelyhez hasonló a Facebookról már ismerős lehet. Hamarosan a Facebookon is megjelenik egy új szolgáltatás, a Facebook Places, amely egy helyzetmegosztó funkció lesz - olvasható a Webisztán blogon.

Az iWiW események-funkciója nagyjából ugyanazt tudja, mint a Facebook Events. Létrehozhatunk eseményeket, azokat bepakolhatjuk kategóriákba. Lehet publikus vagy privát. Majd szépen meghívhatjuk az ismerőseinket az adott eseményre. Ha pedig az esemény aktuálissá válik, a jelentkezők értesítést kapnak erről. Láthatjuk azt is, hogy ismerőseink milyen egyéb eseményekre mennek el, vagyis egyfajta közösségi programajánlóként is működik az egész. Amíg az iWiW az eseményszervezés témában próbál lépni egyet előre, addig a konkurens Facebooknál az eseményekről áttevődött a hangsúly az idei év sikerszolgáltatására, a helymegosztásra - írja a blog szerzője. A teljes bejegyzést, valamint a blogger véleményét elolvashatja a Webisztán blog legfrissebb bejegyzésében.
hvg.hu Tech

Hamis Facebook-gomb rejti az új csapdát

A közösségi oldal felhasználói a „tetszik”-gombbal jelezhetik, ha ismerőseik valamelyik bejegyzése felkeltette az érdeklődésüket. A kizárólag pozitív véleményt jelző lehetőség azonban nem minden alkalomra megfelelő, ezért már jó ideje követelik a fejlesztőktől a „nem tetszik” gomb bevezetését. Egy most megjelent alkalmazás éppen ezt ígéri, azonban, az elmúlt hetek támadásaihoz hasonlóan, most is egy rosszindulatú programról van szó, amely illetéktelenül fér hozzá személyes adatainkhoz.

MTI Tech

A legjobb ingyenes képmegosztó szolgáltatások

Tíz évvel ezelőtt még örültünk, ha egy ötmegabájtos képet tíz perc alatt le tudtunk tölteni, majd megnézni. A sávszélesség növekedésével és az olcsó digitális gépek elterjedésével azonban a képcsere mindennapossá vált.

Hogyan öltözzön oltáshoz egy divatdiktátor?

Hogyan öltözzön oltáshoz egy divatdiktátor?

Külföldön terjeszkedne a Szerencsejáték Zrt.

Külföldön terjeszkedne a Szerencsejáték Zrt.

40-50 ezer háztartást érint, hogy a Posta júliustól nem viszi ki a napilapokat

40-50 ezer háztartást érint, hogy a Posta júliustól nem viszi ki a napilapokat