szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Anzsi szakmai stábja nem nyeretlen kétévesekből áll, hanem a szovjet múlt nagy kapitányának vezetésével rendkívüli csoport irányítja a futballcsapatot. Egytől egyig géniuszok - olvasható az Anzsi Mahacskala blogon.

A blog friss bejegyzése elsőként Gadzsi Gadzsijevet mutatja be, aki 1945-ben született Dagesztánban. Asszisztense volt a 80-as években szép sikereket elérő szovjet olimpiai csapatnak, hasonló szerepkörben volt az orosz válogatottnál is. De edzősködött Japánban is, illetve az sem semmi, hogy már harmadszor az Anzsi edzője, legutóbb 2010 tavaszán nevezték ki. "Az öreg mindig visszatér" - mondta róla egy dagesztáni perecet áruló néni. Gadzsijev mester nagy erőssége a taktika. Mindent tud a taktikáról, a taktikai trükkökről. Taktikai vereséget soha nem szenved, az kizárt. Ha mégis kikap a csapat, akkor inkább a játékosok egyéni teljesítményében keresendő a hiba - olvasható a bejegyzésben. Kik lesznek még Dzsudzsák Balázs edzői? Az Anzsi Mahacskala blogon megtudhatja.

©
hvg.hu Sport

Dzsudzsák első rajongói videója Mahacskalából

Dzsudzsák Balázs mahacskalai átigazolását tekintve nem volt egységesen lelkes a magyar szurkolótábor, nem így a dagesztáni. Egyikük már videót is összeállított a magyar játékosról.

MTI Sport

Dzsudzsáknak azt mondták: "utazz, ne töprengj!"

Dzsudzsák Balázs az Anzsié! címmel, az új csapatának a mezét a kezében tartó magyar játékos fotójával méretes írásban számolt be a budapesti szerződéskötésről a dagesztáni futballklub hivatalos honlapja vasárnap este.

MTI Sport

Foci: a legdrágább magyar igazolások

Azzal, hogy Dzsudzsák Balázs vasárnap aláírta négy évre szóló szerződését az orosz Anzsi Mahacskalával, minden idők legdrágább magyar futballistája lett.

Szegő Péter Vélemény

Mahacskala: ahova még a vonat sem jár

Mahacskala neve már ismerősen, bár többségében azért még nem túl kellemesen cseng a magyar focidrukkerek fülében. Ide igazolt a múlt héten a kicsit talán többre tartott Dzsudzsák Balázs, és bár ideje javarészét Moszkvában tölti majd, jó tudni, hova is igazolt.

Dunaferr: Az ukrán tulajdonos toborzott zsoldoscsapattal készült elfoglalni a vasművet

Dunaferr: Az ukrán tulajdonos toborzott zsoldoscsapattal készült elfoglalni a vasművet

Fegyveres betörők rabolták ki a Roma sztárját

Fegyveres betörők rabolták ki a Roma sztárját

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki élén

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki élén