Miért fáj Kövér Lászlónak, ha egy ellenzéki párt egy magáncégnél tiltakozik?

Miért fáj Kövér Lászlónak, ha egy ellenzéki párt egy magáncégnél tiltakozik?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kövér László a ''botrányok botrányának'' nevezte az LMP-s képviselők akcióját a Közgép előtt, és beszélt arról is, hogy Magyarországnak nincs szüksége az IMF pénzére. Ezzel ellent mond, hogy maga Kövér László is hasonló módszerekkel demonstrált 1989-ben, és Varga Mihály Kövérrel párhuzamosan egy másik csatornán az IMF hitel fontos szerepéről beszélt.

"A legkeményebben az interjú végén tekerte a rollert Kövér, amikor az LMP Közgép elleni leláncolós tiltakozásáról beszél:

Magánterületről birtokháborítást elkövető parlamenti képviselőket a közpénzből finanszírozott rendőrökkel kell eltávolíttatni, ez a botrányok botránya. Szeretnék végre megveretni magukat, hogy demonstrálhassák azt, hogy diktatúra tombol Magyarországon. Én erre meg azt mondom, hogy tisztelt LMP-s és részben jobbikos képviselőtársaim, a párt költségvetéséből fizessenek meg egy magán őrző-védő céget, veressék meg jól magukat, ne a közpénzzel szórakozzanak!"

A Magyar Köztárság Országgyűlésének az elnöke szájából (aki a 3 legfőbb közjogi méltóság egyike) nagyon szépen hangoznak ezek a mondatok."- írja a Vastagbőr blog.

A teljes bejegyzést a Vastagbőr blogon olvashatják.