szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A gasztronómiai megmérettetést a sajtkészítéséről híres Wisconsin államban rendezték.

A gasztronómiai megmérettetést a sajtkészítéséről híres Wisconsin államban rendezték. A bírák a győztes svájci sajtot krémes állagáért és könnyed fűszeres ízéért magasztalták. A Gruyere-t Cedric Fragniere készíti a Krichbergben.
   
A második helyen szintén svájci sajt végzett, Andeer Sennerei munkája. A harmadik helyet az osztrák Alis Pesendorfer szerezte meg. Az első két helyezett ínyencség kemény sajt, míg a harmadik félkemény.

MTI

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!

travelline.hu Plázs

Meglepő ízek örmény módra

Az örmény nép körülbelül háromezer évvel ezelőtt alakult ki, s ezzel egy időben fejlődtek ki a konyhájukra leginkább...

travelline.hu Plázs

Népi ételek versenye

A kétnapos fesztivál programja libafogással kezdődött, a szombati nap puliszka bállal zárult, vasárnap pedig falusi...