szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Az élményfürdő 15 000 m2 -en 1000 főt képes befogadni.

Az élményfürdő 15 000 m2 -en 1000 főt képes befogadni. A létesítmény Európa legnagyobb fürdőkomplexumának részeként jött létre, közvetlen összeköttetéssel a gyógyfürdővel és a stranddal. Az Aqua-Palace 3 épületrészből (élményfürdő épület, szörf épület squash épület), valamint egy új standbejáratból áll. Az élményfürdő épületben fürdővilág, gyerekvilág, szauna világ, uszoda és privátfürdők létesültek.

©

A fürdőszolgáltatásokat wellness és fitness, vendéglátó egységek egészítik ki. Március 1. óta már fogadja a vendégeket a vízi palota, nyitási akcióval is kedveskednek a vendégek számára, hiszen a szaunavilág ingyenesen vehető igénybe. Nemcsak belföldről, hanem a környező országokból is nagy az érdeklődés, az első két hétvégén már teltház volt. Az élményfürdő egész évben egyedi, magas színvonalú, változatos szolgáltatásokat nyújt minden generáció számára. A turisztikai kínálat bővítésével nem titkolt cél a szezon széthúzása, a vendégforgalom növelése, nemcsak Hajdúszoboszlón, hanem az egész régióban.

TTG

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Babarczy Eszter: Egyszerre van szükségünk megértésre és keménységre

Babarczy Eszter: Egyszerre van szükségünk megértésre és keménységre

Lukácsi Katalin: Egyház aranykalitkában

Lukácsi Katalin: Egyház aranykalitkában

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban