szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Bár persze télen is hordunk harisnyát, azért valódi értelmét tavasszal (és persze ősszel) nyeri ez a ruházati...

Bár persze télen is hordunk harisnyát, azért valódi értelmét tavasszal (és persze ősszel) nyeri ez a ruházati kiegészítő. Hiszen nyáron túl meleg van hozzá, a nagy hidegben pedig valószínűleg alig látszik belőle valami a csizma és a télikabát között, de most aztán tobzódhatunk. Mint ősrégi harisnya rajongók, meggyőződésünk, hogy a jelenlegi piacon a Calzedonia nyújtja a legnagyobb választékot, különösen, ha az árakat is figyelembe vesszük. Márpedig az árak lényegesek, legtöbbünk nem engedheti meg magának, hogy Woolford termékekkel kényeztesse magát - bár elismerésünk a márkának. Bár a Calzedonia sem a legolcsóbbak közé tartozik, az ár-érték arány mégis kedvezővé teszi, valószínűleg nem vagyunk egyedül azzal a tapasztalattal, hogy az opaque harisnyáik például évekig bírják a gyűrődést.

Ráadásul a Calzendonia gyönyörű katalógussal is boldogítja vásárlóit, ebből válogattuk ki a kedvenceinket. A trendek egyértelműek, sok minden a napvilágra kerül, amit eddig inkább elrejtettünk és továbbra is divat a legging és a csipke. Néha akár mindkettő egyszerre, mint ennek a fehér szépségnek az esetében.

A mintás harisnyák is divatosnak számítanak, persze a legtöbb nem jelent valódi újdonságot, a minták és az ötletek a reciklálás jegyében ismétlődnek, legalábbis nekünk határozottan rémlenek múltbéli elődök, de mivel a harisnya fogyóeszköz, ez sosem jelent gondot.

Nem mondanánk túlságosan praktikusnak, annál dekoratívabbak viszont a combfixek, különösen, hogy egyre inkább kikandikálnak a ruhák alól. Ez persze jelentősen alulöltözött hatást kelt, nemrég az utcán érdekes megoldást láttunk a problémára, egy vastagabb szálú harisnya fölött viselte az egyik itt bemutatott combfixet az ifjú hölgy - okos. Persze ez esetben a két réteg a csipkemintával súlyosbítva optikailag vastagítja a lábat, de ettől függetlenül jól mutatott, nem fázott és nem lógott ki semmije sem.

Az idei szezonban talán a zoknikba szerettünk bele a leginkább. Persze nem a funkcionális változatról van szó, hanem édes-bájos, csipkés-fodros darabokról. Minden hosszúságra, méretre gondoltak a tervezők, ami azért is lényeges, mert lábunk alakjától függően egyáltalán nem mindegy hol ér véget a lábbelink. És persze egy térdzokni valamivel jobban melegít is, bár egy ilyen lenyűgöző darabnak nyilván nem ez a fő feladata.

Aki bokazokniban érzi jobban magát, az is talál magának különlegességet, amely ugyan szintén meglehetősen értelmetlen, de remekül néz ki.

A végére hagytuk kedvencünket, a szégyellnivaló muszájból díszítóelemmé előlépett titokzoknit, amelyből szintén komoly választék áll rendelkezésünkre idén és ennek még némi funkciója is van tulajdonképpen. Ráadásul az utóbbi évek divatjának megfelelően nyugodtan viselhetjük kivágott orrú cipővel vagy szandállal is, a többi zoknihoz és a harisnyákhoz hasonlóan, amitől igen csak megnő a variációs lehetőségek száma.

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Törőcsik Mari tisztelői pénteken délután leróhatják kegyeletüket a Nemzeti Színháznál

Törőcsik Mari tisztelői pénteken délután leróhatják kegyeletüket a Nemzeti Színháznál

100-szoros sebességre kapcsolt egy alaszkai gleccser, a tudósok sem értik, miért

100-szoros sebességre kapcsolt egy alaszkai gleccser, a tudósok sem értik, miért

Különleges megoldást talált ki a Xiaomi, hogy lehűtse az összecsukható Mi Mix Foldot

Különleges megoldást talált ki a Xiaomi, hogy lehűtse az összecsukható Mi Mix Foldot