szerző:
life-style.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

ANIK Jewellery – egy csók és...

ANIK Jewellery – egy csók és... és minden más
A Váci utcáról nyíló üzlet igazi különlegesség: sajátságos dizájnja tökéletes aláfestése a csak itt megtalálható, egyedi ékszereknek. Az üzlet tulajdonosa régóta mozog az ékszerek világában, kifinomult, női ízlése nem csak a bolt kinézetén, de a különleges műgonddal kiválasztott ékszerkollekciókon és a szolgáltatások minőségén, valamint a képzett és kedves eladókon is látszik. Egyik vezető márkája a neves brit tervező, a Hollywoodban is felkapott Stephen Webster, akinek egyedi, „gothic rock”-stílusú kollekciója felrázta a világot. Szintén különlegesek az Amore&Baci cég Swarovski-kristályokkal és muránói üveggel díszített, változatos ezüstékszerei, de találhatunk a bolt kínálatában egyedileg válogatott olasz vagy brazil ékszereket és más érdekességeket is – így nem is lehet véletlen, hogy az ANIK Budapesttől Bázelig ismert üzletté vált az ékszerész-körökben.

©

Stan Ahuja – luxus mindenekfelett
Az Andrássy út legizgalmasabb üzletét megnyitó fiatal indiai üzletember hisz az egyediség varázsában: a nevét viselő boltban kézzel készült ingek, öltönyök, nyakkendők, cipők és más kiegészítők eszményi kavalkádja várja a sétálgatókat. Az üzletben megismerkedhet a világ legfinomabb anyagaival, mint a Dormeuil, a Loro Piano vagy a Cloth Ermenegildo Zegna – ezek között olyan is akad, amelyből évente alig pár rőfnyit, méternyit készítenek. Az exkluzivitás a külsőségekben is megnyilvánul: egyedülálló, „in privato” szolgáltatása a ruhadarabok teljeskörű, aprólékos tervezését jelenti, de magában foglalja a személyes konzultációkat, sőt azt is, hogy ha kell, az üzlet szakemberei akár otthonában vagy az irodájában is meglátogatják a vásárlót, vagy autót küldenek érte. A boltban a készen is kapható ingek, kézelők és kiegészítők mellett többezernyi anyagminta, szakképzett, udvarias eladók és különleges atmoszféra várja a látogatót.

©

Sugar! – az édes élet élvezete
A bennfentesek régóta tudják, ha tortára vágynak, Újpestre érdemes érte kimenni. A patinás cukrászat legújabb generációja viszont egészen más oldalról közelíti meg az édességeket: a design felől. A Sugar! eldugott, Paulay Ede utcai üzlete maga az édességmennyország: a sterilen hófehér falak ezernyi szín és élmény kavalkádjának adnak aláfestést, mintha felhőkön ücsörögve bámulnánk tátott szájjal a lenti világot. A tátott száj ráadásul többszörösen is igaz: ide érdemes kiéhezetten jönni. Akár az izgalmas süteményekre, akár a fantasztikus ízekkel meghintett tejberizsre vágyunk, vagy ha azokból a tortákból rendelünk, melyek leginkább műalkotásnak tűnnek - mind-mind csábító falatok, kívül és belül egyaránt. A mi kedvencünk – aktuálisan – a sajttorta volt, de az utolsó falat tiramisu is vizuális élményt jelent – tényleg, miért is lenne mindig ugyanolyan? Ez a kérdés az, ami leginkább vezette az üzlet fiatal tulajdonosát, amikor megalkotta azt a létező mesevilágot, amelyet legalább egyszer mindenkinek érdemes látnia.

©

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények! Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Trónok harca: Maisie Williams megszólalt Arya szexjelenetével kapcsolatban

Trónok harca: Maisie Williams megszólalt Arya szexjelenetével kapcsolatban

Visszakövetelik a műanyag szívószálakat a brit McDonald's-okban

Visszakövetelik a műanyag szívószálakat a brit McDonald's-okban

Rekordot döntött a Takarék Jelzálogbank nyeresége

Rekordot döntött a Takarék Jelzálogbank nyeresége

Ráfázhattak, akik letöltötték a népszerű videoszerkesztő szoftvert

Ráfázhattak, akik letöltötték a népszerű videoszerkesztő szoftvert

Világháborús hajóroncsra bukkantak 700 méter mélyen Ausztrália partjainál

Világháborús hajóroncsra bukkantak 700 méter mélyen Ausztrália partjainál

Buffon visszatérhet a Juventushoz

Buffon visszatérhet a Juventushoz