szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Ha valaki úgy érzi, unalmasak a magyar magazinok divatanyagai, hát ne magában keresse a hibát.

Ha valaki úgy érzi, unalmasak a magyar magazinok divatanyagai, hát ne magában keresse a hibát. Sovány vígasz, hogy még a legnagyobb külföldi lapok is ritkán mernek kockáztatni, kivéve persze a francia és az olasz Vogue-ot, akik időnként komolyan felborzolják az állóvízet.

©

Pedig egy jó fotósorozat egyáltalán nem pénzkérdés, a legjobb bizonyítékot erre a tételre Borzi Vivien fotós és Parádi Gabi stylist szolgáltatták, akik kevés pénzből, annál több ötlettel nemzetközi színvonalú fotókat készítettek nemrég – tulajdonképpen a saját mulatságukra.

©

A vízalatti képek a mezőtúri strand egyik medencéjében készültek egy Hasselblad típusú fényképezőgéppel, a vállalkozó kedvű és nyilván nem víziszonyos modellek Mojzes Dóra, illetve a Manier ruháit viselték.

©

A ruhák és a smink kiválasztása is a különleges viszonyoknak megfelelően történt és ha a lányok profinak tűnnek a vízben, nem véletlen, nem ez volt az első munkájuk a fotóssal. Érdekesség, hogy a ruháknak nem lett semmi baja, sőt a víz alá vitt több százezer forintnyi Swarovski ékszernek sem.

©

Modellek:
http://www.papplili.hu/
http://www.doradebreczeni.com/
Ruhák, kiegészítők:
http://doramojzes.com/
http://www.manier.hu/
http://www.krizoekszer.hu/
Fotó:
http://www.viennfashion.com/
Stylist:
http://www.gabriellaparadi.com/
Smink:
http://www.gasparvikismink.hu/


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!