szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A divat világában ritka az olyan sikertörténet, mint amilyet a Diesel márka mondhat a magáénak.

A divat világában ritka az olyan sikertörténet, mint amilyet a Diesel márka mondhat a magáénak. A kezdetben inkább farmerjellegű ruhákra szakosodott, 1978-ban alakított vállalat a Diesel Black Gold a high fashion világába is betört. Még a nagytiszteletű Vogue is jegyzi a brandet és rendszeresen beszámol kollekcióikról.

A termék kínálat szélesítéséből természetesen következtek a Diesel márkanév alatt futó illatok is. A Green, a Plus Plus és a Fuel for Life után Magyarországra is megérkezett a Diesel legújabb parfümje férfiak számára, az Only The Brave. A Csak a bátraknak! illattal a Diesel a férfiak azt a most körvonalazódó, de egyre bővülő körét célozza meg, akik a férfiúi lét teljességét szeretnék megélni. Nem számit, honnan érkeztél: Budapestről, Párizsból, Berlinből, vagy éppen New-Yorkból. Csak az a fontos, hogy önmagad légy. Az erő és bátorság mellett a lelki béke és az intellektuális kihívások is jól megférnek, ahogy a ritmus is, melyet kizárólag azok élnek meg, akik őszinték magukhoz: a lendület, amely csak a bátraké. Az ökölbe szorított kezet ábrázoló, hatásos parfümös üveg egy örök, a történelem során mindig is jelen lévő szimbólumot jelenít meg, amely kifejezhet önbizalmat, erőt és bátorságot is.

Az Aliénor Massenet, Olivier Polge és Pierre Wargnye orrok, azaz parfümkreátorok nevéhez fűződő illat erőteljes és férfias stílusban bőr, keleti ámbrafa és labdanum keverékével kezd, amelyet egy kis citrom és viola pezsdít tovább. A következő stádiumban fás cédrust és ámbrát érezhetünk, de feltűnik egy kis koriander, mandarin és narancs is. A citrusoknak köszönhető a kellemes frissesség, az intimitást és az erőt pedig az orientális, fás, bőr illatok szolgáltatják. Külön meg kell említeni, hogy az Only The Brave különlegesen tartós, illata órákon keresztül érezhető.

 

 

 

A csomagolás és maga az illat mellett manapság a termék arca is rendkívül fontos a vásárló számára. A Diesel Only The Brave illat nagykövete Common, eredeti nevén Lonnie Rashied Lynn jr, aki 1992-ben induló zenei karrierjének köszönhetően az egyik legnépszerűbb hip-hop előadó 11 Grammy-díjjal. 2002-ben színészi karrierje is beindult, a nagy sikerű Wanted című filmben is szerepelt, legutóbb pedig a Párterápia című vígjátékban láthattuk. Sokoldalúsága miatt tökéletes választás az Only The Brave megjelenítésére, neki elhisszük, hogy ilyen egy igazi férfi.

 

 

 

Az Only The Brave illat másik nagykövete, ha lehetséges, még Commonnál is férfiasabb. Tony Ward lehetne azért ismert, mert egy darabig Madonna barátja volt és szerepelt az énekesnő videóklipjeiben is, de Ward azon kevés modell közé tartozik, akik nem csak a külsejük miatt érdekesek. Az intelligens alfahímként definiálható Ward ugyan 47 éves, de még mindig keresett modellként (tavaly egy róla készült videótól volt hangos a médiapiac) és közben színészként, festőként, divattervezőként és fotósként is dolgozik. Tony Ward kétség kívül a megalkuvás nélküli férfiideál, remekül képviseli az Only The Brave célcsoportját.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Továbbjutott a magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnokságon

Továbbjutott a magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnokságon

Amatőr módon módosított gyalázkodó képpel gratulál a katonai elitképzéshez Orbán Gáspárnak a győri Fidesz

Amatőr módon módosított gyalázkodó képpel gratulál a katonai elitképzéshez Orbán Gáspárnak a győri Fidesz

"Amit akartunk, meg tudtuk nézni" - Kínában vizsgálódott az OGYÉI

"Amit akartunk, meg tudtuk nézni" - Kínában vizsgálódott az OGYÉI