szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A Malév, jogelődjének 1946. március 29-i megalapítása alakalmából, egyik Q400-as repülőgépét a ’60-as években használatos Malév-dizájnra festette át.
©
A különleges repülőgép ma délelőtt érkezett Ferihegyre, ahol egy áthúzást mutatott be az 1-es pálya felett, majd a repülőtér műszaki előterére gurult.
©
A Malév retro-festésű gépével a légitársaság utasai a regionális járatokon találkozhatnak majd, többek között ez a gép repül majd Prágába, Bukarestbe, Stuttgartba és Várnába.
©
A Malév a mai nappal egy születésnapi játékot is indít Facebook közösségi oldalán. A játék kertében a légitársaság 16 repülőjegyet sorsol ki a helyes megfejtők között a 2011. március 29-i prágai járatra, melyet természetesen a Malév retro-festésű gépe teljesít ugyanúgy mint 1947-ben az egyik első külföldi Malév járat.
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyan segíthet a mellrák felismerésében egy algoritmus?

Hogyan segíthet a mellrák felismerésében egy algoritmus?

Mától lehet Európa jövőjébe beleszólni

Mától lehet Európa jövőjébe beleszólni

Kopaszokkal és meghatalmazásokkal mennek egymásnak a Dunaferr-ügy szereplői

Kopaszokkal és meghatalmazásokkal mennek egymásnak a Dunaferr-ügy szereplői