szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Google-keresések között igen előkelő helyen, 2,2 millió találattal van ott a pénisz és tévhitek keresőszó is. Ez is jól mutatja, hogy számtalan mítosz vagy féligazság él a köztudatban a férfiassággal kapcsolatban, köztük számos igen káros tévhit is. Mi most a Jezebel.com gyűjtése alapján az öt legismertebbről írunk, tényekkel cáfolva a szóbeszédeket.

1. A pénisz egy izom. Kezdjük rögtön azzal a tévhittel, miszerint a férfiak nemi szerve nem más, mint egy izom. Ennek a mítosznak az eredete talán azoknak a férfiaknak köszönhető, akik szeretnének hinni a pénisz meghosszabbításában, sőt még tanácsaik is vannak erre vonatkozóan. Ne higgyünk nekik, valójában a pénisz nem izom. Szivacsos szövetekből áll – pontosabban három szivacsos szerkezetű testből –, amelyek könnyen képesek telítődni vérrel. Ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akkor ezt így írnánk le: ahogy a hímvessző megtelik vérrel, a szivacsos szövetek tágulásukkal lezárják az itt található vénákat, megakadályozva ezzel a vér elfolyását, csodálatos merevedést eredményezve. Végeredményben az, hogy bekövetkezik-e a kívánt merevség vagy sem, egyetlen szervtől, mégpedig a szívtől függ. Ismerje meg a többi tévhitet itt!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán is gratulált a német CDU új elnökének

Orbán is gratulált a német CDU új elnökének

India megkezdte a világ legnagyobb oltási kampányát

India megkezdte a világ legnagyobb oltási kampányát

Pont az Autókereskedők műsorvezetője mellet húzott el egy Aston Martin V12 Speedster – videó

Pont az Autókereskedők műsorvezetője mellet húzott el egy Aston Martin V12 Speedster – videó