szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Szinte minden párkapcsolatban élő nőnek van anyósa, s ha már van, vele együtt gyakran a problémák is felütik a fejüket. A gyanútlan nő olykor már a bemutatkozáskor megsemmisítő pillantásokban részesül, máskor csupán az esküvő vagy az első gyermek születése után áll be az általános feszültség. De vajon miért olyan nehéz az anyós és a meny kapcsolata?

Lászlófi Rozi Anyósom, a drága című könyvében egy anyóstudományokban elmélyült kárvallott kalauzolja végig olvasóit az anyósuniverzum veszedelmei között. Bemutatja az anyósfajtákat, felsorolja a veszélyes anyósok ismérveit, meghatározza az anyóssal fenntartható kapcsolat fokozatait, és feltérképezi a két nő között folyó harc frontvonalait. Szót ejt az állítólagos ártatlan áldozatok – férfiak, gyerekek, egyéb családtagok – szerepéről is, és megvizsgálja a hatalmi harcok módszereit a csendes fojtogatástól kezdve az érzelmi zsaroláson át egészen a bűnbakképzésig. És a végén talán az is kiderül, miért lehetetlen, és miért lehetséges mégis megtalálni a közös hangot azzal a drága anyóssal. A life-style.hu a könyvből szemezgettett, ha kíváncsi a részletekre, kattintson cikk folytatásáért!

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
life-style.hu Shake

Szétszedik a neten a világ legrosszabb anyósát

A meglehetősen sznob anyós e-mailje a faragatlan menyasszonynak szólt, ehelyett az egész világ olvasta, miután a címzett megosztotta barátaival a Facebookon. A kegyetlen hangvételű írás a sajtó figyelmét is felkeltette, a fórumokon pedig elindult a nagy vita: vajon kinek van igaza?

Negyven felett nem úgy megy az újrakezdés, mint gondolnánk

Negyven felett nem úgy megy az újrakezdés, mint gondolnánk

Mészáros jól járt, a gazdák nagyot buktak a malomcsődön

Mészáros jól járt, a gazdák nagyot buktak a malomcsődön

Marabu Féknyúz: Ellenzéki összefogás

Marabu Féknyúz: Ellenzéki összefogás