szerző:
Rác András
Tetszett a cikk?

Ön Mária? Párja pedig József? Esetleg ön József és a párja Mária? Egy angol szállodalánc a bibliai nevű vendégeknek ingyen szállást biztosít Szenteste és Vízkereszt között.

©

Mária és József nevű házaspárok ingyen szállhatnak meg a Travelodge 500 szállodájának egyikében. Az akciót nem idén rendezik meg először, de mindig népszerű, sokan hallanak róla, és hívják a szállásfogaló telefonszámot. Évente egyébként 30 pár bukkan fel, akik megfelelnek a feltételnek.

Ugyanis nem elég csak egy Máriával vagy csak egy Józseffel megérkezni. A feltétel kettős, mindkét félnek Újszövetségi nevet kell viselnie. Egy leleményes magyar utazó persze többféleképpen is túljár a jóhiszemű britek eszén. Néhány javaslat, hogyan legyen álszent, és miként húzhat le minél több bőrt a lehetőségről:

1. Ha Ön Mária vagy József, akkor kössön érdekházasságot egy Józseffel vagy Máriával. Fokozottan ügyeljen, hogy Máriaként nehogy egy Máriával vagy Józsefként egy Józseffel lépjen frigyre, így nem jár a kedvezmény.

2. Ha Önök házasok, de nem Mária és József, akkor gyorsan változtassák meg a nevüket.

3. Az ajánlat 12 napig él, tehát ha ügyesek, akkor 4x3 napos, vagy 3x4 napos ingyenszállást igényelhet. Ezt megteheti úgy, hogy minden szállás között nevet cserél élettársával. Páratlan napokon apu József és anyu Mária, páros napokon fordítva.

4. Az interszexuális névcsere mellett választhatja az interkultúrálisat. Egyik nap ön Mária. Másik Nap Ön Mirjám. Harmadik nap beMarcsul. Vagy bejelentkezhet Józsefként, Joszipként, Juszufként.

5. Variálja a fentieket szabadon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A közösségi oldalán szereplő kép buktatta le a 26 évvel ezelőtti gyilkosság elkövetőjét

A közösségi oldalán szereplő kép buktatta le a 26 évvel ezelőtti gyilkosság elkövetőjét

A nyolcvanas évek óta nem kötöttek annyi házasságot, mint tavaly

A nyolcvanas évek óta nem kötöttek annyi házasságot, mint tavaly

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a köd miatt

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a köd miatt