szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy felmérés szerint az amerikai nők háromnegyede vásárolt már hamisitványt, és minden harmadiknak hamis a táskája.

Az amerikai nők 37 százaléka a családra és a barátokra akar jó benyomást tenni, azért vásárol hamis termékeket, derül ki egy felmérésből. A megkérdezettek fele azért, mert nem engedheti meg magának, 9 százalék pedig nem tudja megkülönböztetni az igazit a hamistól - írja az elelmiszer.hu.

©

A CouponCodes4u.com végezte a felmérést, amely az amerikai nők hamisítvány-vásárlási szokásait kutatta. A megkérdezettek háromnegyede elismerte, hogy vásárolt már tudatosan hamis terméket, sokan jelezték, legalább öt hamis ruha, táska, pénztárca, ékszer vagy cipő van a szekrényükben.

A legnépszerűbb hamisítványok a táskák és a pénztárcák, minden harmadik nőnek van belőlük, de minden negyedik válaszadónak van hamis ruhája, és minden ötödik rendelkezik hamis cipővel vagy ékszerrel.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Sas József

Meghalt Sas József

Nem csitul a járvány Spanyolországban, tovább szigorítanak a tartományok

Nem csitul a járvány Spanyolországban, tovább szigorítanak a tartományok

Bruce Springsteen és a Foo Fighters is fellép Joe Biden beiktatási ünnepségén

Bruce Springsteen és a Foo Fighters is fellép Joe Biden beiktatási ünnepségén