szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az influenzajárvány miatt több egészségügyi intézményben látogatási tilalmat vezetnek be – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat pénteken.

Hétfőtől látogatási tilalom lesz a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Rendelőintézetben a szülészet-nőgyógyászaton, a csecsemő- és gyermekosztályon, valamint az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályon.

Szintén hétfőtől tilos a látogatás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Déli Pólusának valamennyi telephelyén, így a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház, valamint a nagykállói Sántha Kálmán Szakkórház valamennyi gyógyító osztályán.

Nógrád megyében a Szent Lázár Megyei Kórházban múlt csütörtök óta valamennyi osztályon érvényben van a látogatási tilalom. A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetben szerdán rendelték el a tiltást az újszülöttrészlegen, a gyermekgyógyászati, szülészet-nőgyógyászati és az infektológiai osztályon.

A Fejér megyei tiszti főorvos a megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményében, minden osztályára kiterjedően péntektől rendelte el a látogatási tilalmat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
1,9 billiárd dollárból mentené meg az amerikai gazdaságot Biden

1,9 billiárd dollárból mentené meg az amerikai gazdaságot Biden

Már hárommillió védőoltást adtak be eddig az Egyesült Királyságban

Már hárommillió védőoltást adtak be eddig az Egyesült Királyságban

Alapítottak egy pártot, ami Gődény Györgyhöz köthető

Alapítottak egy pártot, ami Gődény Györgyhöz köthető