szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hírességek otthonaiban, de még legendás filmdíszletek közt is lakhatunk, amennyiben elég vastag a pénztárcánk.

Szeretne megmerítkezni Jim Morrison kádjában? Minden vágya, hogy összedobjon egy rántottát Chaplin sütőjén? Esetleg csak romantikázna egyet az Alkonyat-nászutas rezidenciáján? - többé nem kell elfojtani az ilyen és ehhez hasonló vágyakat: egyre több híresség volt otthona bérelhető ki, az új lakókat pedig kizárólag pénztárca alapján szűrik. A Fox News összeszedte a legérdekesebb bérleményeket.

A Chaplin-hajlék

Ugyan különböző időben, de két híresség, Charlie Chaplin és Mickey Ronney is otthonának nevezhette a Malibu környéki Topanga-kanyonnál található kéthálószobás apartmant. A klasszikus bájjal hódító, kifejezetten nagy belmagasságú házikó bútorozott, ám az autentikus berendezés modern technikát, például egy titkos magánmozit rejt. A bérleti díj itt a legszerényebb, éjszakánként 42 ezer forint, a legrövidebb választható intervallum ellenben három nap.

Brazil vérmérséklet

©

Valószínűleg csak az Alkonyat széria rajongói ismerik fel ezt a diszkrét faházat, melyben a sorozat főszereplő vámpírja és átlagember menyasszonya a nászutjukat töltötték. A rezidencia a változatosság kedvéért Brazíliában, Rio és Sao Paolo között található és olyan különlegességekkel rendelkezik, mint a nappali padlójába ültetett banánpálmák jelensége. Itt az ár már jóval borsosabb, 677 ezer forintos napidíj mellett legalább két éjszakát kell maradnunk.

Utolsó otthon

©

Bármennyire is hihetetlen, Jim Morrison utolsó, Los Angeles-i otthona is bérlőre vár. Az 1932-ben épült, elegáns villa második emeletén található lakás mind a mai napig a Doors rajongóinak zarándokhelye, az új lakót azonban az utánozhatatlan atmoszféra biztosan kárpótolja majd a mécsesek kerülgetéséért. A lakás állatbarát, bérleti díja pedig alig havi 690 ezer forint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Radar360: Rossz világ jön a gazdaságra és az Indexre

Winkler Róbert: A Totalcar pár évvel hamarabb indexesedett el, mint maga az Index

Winkler Róbert: A Totalcar pár évvel hamarabb indexesedett el, mint maga az Index

Ezek az androidos telefonok kaphatják meg 2021-ben a legerősebb processzort

Ezek az androidos telefonok kaphatják meg 2021-ben a legerősebb processzort