szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár Budapesten tavaly áprilisban bejelentették, hogy az volt az utolsó Critical Mass, Pécsett tovább viszik a hagyományt – írja a bama.hu.

Újra lesz Magyarországon Critical Mass biciklis felvonulás azt követően, hogy Budapesten 2013 áprilisában úgy döntöttek, nincs többé szükség rá, mert elérték céljukat. Pécsett kedden gurulnak közösen a kerékpárosok – számolt be a bama.hu.

A baranyai megyeszékhelyen is elindultak a pozitív folyamatok a környezetbarát, egészséges, a fenntartható fejlődést szolgálói közlekedési forma szélesebb elterjedésének érdekében, de az igazi áttörés még várat magára.

Ezért Pécsett a Kritikus Tömeg szervezői úgy döntöttek, folytatják figyelemfelkeltő akciójukat, a Föld napján, április 22-én kedden.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!